Selecteer een pagina

Cheque voor KNRM-station Urk “Kerstbomen ophaalactie Rotaract Emmeloord”

Ondertussen is het alweer maart 2024. In januari 2024 kon Rotaract Emmeloord terugkijken op een ongelofelijke dag. Rotaract haalde maar liefst 700 Kerstbomen op voor het goede doel. Deze keer was de opbrengst van de actie voor het KNRM-station Urk. Dinsdag 19 maart konden we nog een keer genieten van het succes want toen werd het bedrag/ cheque overhandigd aan het KNRM-station. KNRM-Urk kreeg een fantastisch bedrag van € 3.000, – overhandigd.

Mede door diverse bedrijven werd de “Rotaract” Kerstbomenactie een succes: Van Staveren geeft energie, Concern voor werk, Staatsbosbeheer, Wibo Kerstbomen, Reijnoudt Hoveniers, Polderbanden, Gemeente Noordoostpolder en de verschillende vrijwilligers die meegeholpen hebben.

Rotaract is een club van jonge mensen die zich inzetten voor Goede Doelen. Fantastisch dat (jonge)mensen dit doen voor hun medemens.

Bij de overhandiging van de cheque maakte de vice-voorzitter van KNRM-station Urk het vergelijk dat Rotaract iets wil doen voor de medemens op het land en de KNRM op het water.

Omroep Flevoland heeft er een mooie reportage over gemaakt: https://www.omroepflevoland.nl/…/bijna-700-kerstbomen…

Op de Foto:

Rij boven v.l.n.r.: Noud van Unen(Rotaract), Dirk Weerstand(KNRM), Andries Lambregtse(KNRM), Jan Jurie Brands(KNRM)

Rij onder v.l.n.r.: Rubens Beens(Rotaract), Hanneke Rasing(Rotaract), Teun Molenaar (vice-voorzitter KNRM)

________________________________________________________

Dit artikel is afkomstig van: KNRM, lees daar het hele artikel.  https://www.knrm.nl/nieuws/knrm-reddingstation-urk/cheque-rotaract-emmeloord-kerstbomenactie-voor-knrm-station-urk