Selecteer een pagina

Fris het nieuwe jaar beginnen kan weer op 1 januari 2024 om 14.00 uur bij de Nieuwjaarsduik in Zandvoort. Duizenden Nederlanders trotseren dan weer het koude Noordzeewater voor een goede start. 

Om 12.00 uur begint het voorbereidingsprogramma. Op het podium ter hoogte van de rotonde (naast de Haven van Zandvoort) zijn verschillende optredens waarbij iedereen wordt opgezweept om eerst even goed op te warmen. Vanaf 13.45 uur start de intensieve warming-up.

Om 14.00 uur klinkt het startschot en rent iedereen het water in om zich vervolgens weer snel op te warmen aan kop erwtensoep, dat traditiegetrouw wordt aangeboden door hoofdsponsor Unox.

KNRM bestaat 200 jaar
Ieder jaar verbindt de Nieuwjaarsduik Zandvoort zich aan een goed doel. Dit jaar kunnen mensen doneren voor KNRM Zandvoort. In 2024 bestaat de reddingmaatschappij 200 jaar en start haar jubileumjaar dus op 1 januari met de Nieuwjaarsduik. Doneren kan ter plaatse op het strand of via deze link. Aanmelden als vrijwilliger kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie op: nieuwjaarsduikzandvoort.nl.

 

Dit artikel is afkomstig van: KNRM, lees daar het hele artikel.  https://www.knrm.nl/nieuws/knrm-reddingstation-zandvoort/nieuwjaarsduik-zandvoort-aftrap-jubileumjaar-200-jarig-knrm