Selecteer een pagina

Het kan ons allemaal overkomen…
Brandweer Nederland komt met een video van twee verhalen die ons erg hebben aangegrepen.
Deze video verdient echt DUIMEN.
Dat blijkt wel uit de verhalen van Cor en Ronald. Bij de brandweer kom je in veel verschillende situaties terecht. Sommige gebeurtenissen hebben een grote impact die zelfs jaren later nog van invloed zijn op je dagelijkse leven. Oud-collega’s Cor en Ronald delen in een aangrijpende film wat deze ervaringen met ze heeft gedaan en hoe ze daarmee zijn omgegaan.

Zie ook http://www.brandweer.nl/nazorg
http://www.brandweernederland.nl

Met het YouTube kanaal van Fire 24/7 willen wij mensen meer laten zien van het brandweervak. Iedereen kan reageren (vragen stellen, tips geven, tops delen enzovoorts) op de beelden die zij zien. Op deze manier kunnen wij informeel leren. Formeel leren van de beelden of video’s die gemaakt zijn, doen wij intern. De beelden (van o.a. uitrukken) die hier gedeeld worden zijn opgenomen met GoPro camera’s en daarna gemonteerd tot één video.

Wij doen ons uiterste best om de privacy van betrokken hulpverleners en slachtoffers te waarborgen. Hulpverleners die zichtbaar zijn hebben hiervoor toestemming gegeven. Slachtoffers of andere betrokkenen worden geblurd. Tenzij anders afgesproken.

Het blauwe duimpje dient als respect naar de betrokkenen!

Als je vragen of opmerkingen hebt omtrent ons kanaal of omtrent een video, dan kun je contact met ons opnemen via info@fire247.nl.

Dit kanaal en de gebruikte beelden zijn gemaakt met goedkeuring van Brandweer Flevoland.

Elke zaterdag om 08:30 uur een nieuwe video van Fire 24/7

Volg ons ook op Facebook, instagram en Twitter.

https://www.facebook.com/fire247video/

Instagram fire247_

Twitter fire247_

#Fire247